Servicetechnicus | Smart Buildings 

Introductie
Ben jij een Servicetechnicus in de Gebouwautomatisering, Meet- en Regel- en/of Installatietechniek, heb je een hart voor hoogwaardig Onderhoud, Beheer & Service en ben je toe aan de volgende stap?

Over de functie:

Senior/Medior Servicetechnicus | Smart Buildings
De functie is gericht op het zelfstandig voor de klant in stand houden en verbeteren van geautomatiseerde processen in de gebouwautomatisering en energiesystemen. Werkzaamheden omvatten het op een effectieve en doeltreffende wijze plegen van curatief (analyseren en oplossen van storingen) en preventief onderhoud (repareren en vervangen), inspecties en doorvoeren van verbeteringen en uitbreiding van de installaties.

 

Het Bedrijf:

Als technologiepartner, adviseur, dienstverlener en systeemintegrator biedt PCS totaaloplossingen voor de utilitaire markt. Te denken valt aan gebouwautomatisering en energiesystemen. PCS is uitgegroeid tot een vooraanstaande specialist in de intelligente gebouwen en omgevingen en energiesystemen. Zie ook onze website www.pcs-gebouwautomatisering.nl voor meer informatie over onze dynamische werkomgeving.

Door onze groei in zowel projecten als relaties, is PCS op zoek naar gedreven, technische (young) professionals op het gebied van hoogwaardige gebouwenautomatisering en meet- en regeltechniek; zowel in de Projectrealisatie als in Onderhoud, Beheer & Service.

 

Welke kwaliteiten breng je mee ?

● Je weet je weg in de utiliteitsinstallaties en –processen, gebouwautomatisering, meet- en regeltechniek en bent in staat om processen en installaties, in lijn met het onderhoudsplan, af te regelen, te configureren/parametreren en functioneel te testen.
● Met goed analysewerk los je (ver)storingen in processen en installaties op. Treft desnoods tijdelijke voorzieningen, zodat de uitval voor de opdrachtgever beperkt blijft.
● Je bent in staat aan de hand van een toegereikt onderhoudsplan de werking van processen en installaties in stand te houden.
● In lijn met het onderhoudsplan ben je in staat de correcte werking van componenten te borgen.
● Je hebt een goed gevoel voor stabiel werkende systemen, processen en installaties en indien nodig doe je daartoe instellingen en verstellingen en monitor je het gedrag van het geheel. Daar waar nodig initieer je Verzoeken Tot Wijziging, zodat systemen, regelingen, processen, installaties nog effectiever en efficiënter worden.
● Je staat voor kennis uit de praktijk. Je voert dan ook voorbereidende werkzaamheden uit ten behoeve van schouwingen, nulmetingen, inventarisaties (hard- en software) en bedenkt zo nodig voorzieningen voor een veilige werkomgeving.

 

Waar kan je op rekenen ?

● Een goed salaris in lijn met ervaring en opleiding en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
● Uiteraard een auto, laptop en een mobiele telefoon van de zaak.
● Goede balans tussen werk en privé met 37 vrije dagen.
● Een goed pensioen (50% vergoeding door werkgever)
● Een bedrijf waar je je thuis voelt met fijne collega’s en sfeer.
● Uitdagende projecten bij en eersteklas dienstverlening voor opdrachtgevers uit het topsegment.
● Vanzelfsprekend kan je ook aan jezelf werken met loopbaanbegeleiding, coaching, trainingen, opleidingen en volop doorgroeimogelijkheden.

 

Wat helpt bij het uitoefenen van deze functie ?

● Woonachtig in de buurt van één van onze drie vestigingen:

  • -Voor  onze vestiging in Maastricht: Limburg/Zuidoost Nederland (hieronder valt ook regio Eindhoven)
  • -Voor onze vestiging in Leek (Gr.): Groningen/Noord Nederland
  • -Voor onze vestiging in Zwijndrecht: (Zuid) West Nederland

● Technische opleiding op MBO niveau, bijvoorbeeld Elektrotechniek/Mechatronica/ Installatietechniek/Automatisering. Dit kan met een diploma of door bewezen acteerniveau ten gevolge van aanvullende opleidingen en ervaring.
● Ervaring in uitdagende omgevingen, zoals in de curatieve zorg (ziekenhuizen), datacenters, laboratoria en/of industriële omgevingen zoals food, farma, cleanrooms e.d. is een pré.
● Vakgerichte opleiding(en) op het gebied van meet- en regeltechniek, HVAC, andere gebouwgebonden/utilitaire installaties/processen, energiesystemen, installatietechniek, DDC, kennis van paneelbouw e.d.
● Goede beheersing van de Nederlandse taal
● Rijbewijs B

 

Wacht niet langer en kom kennismaken

Bij vragen kun je contact opnemen met mevr. Jessica de Zeeuw

Persy Control Services B.V.
t.a.v. Mevr. J. de Zeeuw
JessicadZ@PCS-gebouwautomatisering.nl
Telefoon 088 – 500 1200
Daltonstraat 12
3335 LR Zwijndrecht

 

Solliciteer direct via onderstaande formulier

 

    Verwerking van persoonsgegevens zal volgens onze privacy statement plaatsvinden.
    De privacy statement kan men inzien in de voet van de webpagina.