Senior Commissioning Engineer | Smart Buildings 

Making buildings Smart, Safe and Sustainable

Introductie
Smart buildings zijn booming. Steeds meer eigenaren en beheerders zien in dat technologieën zoals IOT, AI en Data Analytics gebouwen écht slimmer, veiliger, energie zuiniger en duurzamer kunnen maken. De wereld van gebouwautomatisering verandert snel en kent grote uitdagingen, maar nóg grotere kansen. Heb jij een passie voor techniek en ben je er van overtuigd dat gebouwen slimmer, veiliger, energie zuiniger en duurzamer kunnen? Dan maken we graag kennis met je.

 

Over de functie:

Senior (Sr.) Commissioning Engineer | Smart Buildings
Gezien onze expansie zijn we op zoek naar Sr. Engineers voor onze vestigingen in Zwijndrecht, Leek en Maastricht. Als Sr. Commissioning Engineer wordt je meegenomen in het ontwerp, kan je processen doorgronden en ben je verantwoordelijk voor het testen en functioneel inbedrijfstellen van complexe regeltechnische installaties, gebouwautomatisering systemen en IOT-systemen. Daarnaast voer je de servicing en controles van installaties uit en waar mogelijk optimaliseer je op basis van data. In jouw werkgebied opereer je zelfstandig of werk je samen met een van je 28 collega’s op aansprekende locaties zoals het hoofdkantoor van Booking.com, satelliet test faciliteiten bij ESA, een state-of-the-art datacenter of bij vooruitstrevende Universiteiten. De functie is afwisselend en biedt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen – zowel in de breedte als in de diepte. Als organisatie investeren we in je en zien graag dat je doorgroeit naar bijvoorbeeld System Engineer, mocht je die ambitie hebben.

 

Over PCS

PCS is toonaangevend in de markt en dat is te zien aan onze opdrachtgevers. Aansprekende merken zoals Booking.com, Grolsch, ESA en AkzoNobel vertrouwen ons het beheer van hun kantoren toe.
Naast de zakelijke kantoormarkt vind je de oplossingen van PCS ook in ziekenhuizen, laboratoria, datacenters, universiteiten en overheidsgebouwen.

Elk van deze markten heeft een eigen dynamiek en per opdrachtgever verschillen de vereisten waardoor ieder voorstel wat je maakt anders is. De projectbudgetten variëren van enkele tienduizenden euro’s tot meerdere miljoenen.

 

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?

● Het testen van software en de functionele inbedrijfstelling van complexe regeltechnische installaties
● Het doorvoeren van software wijzigingen, optimaliseren van regelingen en aanpassen van grafische beheeromgevingen
● Het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan het gebouwbeheersysteem zoals regel en besturingspanelen, computers en randapparatuur
● Helder rapporteren van de uitgevoerde werkzaamheden
● Je communiceert proactief met de opdrachtgever (gebruiker en/of beslisser ter plaatse) en je directe collega’s, je zorgt zelf voor een helder beeld van een eventueel probleem en geeft toelichting op jouw werkzaamheden waar nodig

 

Wat bieden we:

● Een goed salaris in lijn met ervaring en opleiding
● Een lease auto, laptop en een mobiele telefoon van de zaak
● 37 vakantiedagen en goede pensioenregeling
● Afwisselende en verantwoordelijke werkzaamheden
● Mogelijkheid tot flexibel werken
● Ruimte voor zelfontplooiing en reële doorgroeimogelijkheden
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vitaliteits- en opleidingsbudget
● Inspirerende werkomgeving bij onze klanten in gezondheidszorg, onderwijs, datacenters, life sciences & hightech en food

 

Wat vragen we:

● Je hebt een afgeronde opleiding MBO/HBO Elektrotechniek, Installatietechniek, of Werktuigbouwkunde aangevuld met vakdiploma’s zoals MRK/KLI-C
●Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het werken in een vergelijkbare functie
● Kennis van ICT-netwerken en toepassingen
● Je werkt nauwkeurig en hecht veel waarde aan zorgvuldig documenteren van je werkzaamheden
● Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
● Rijbewijs B

 

Over PCS
Als technologiepartner, dienstverlener en systeemintegrator biedt PCS al 20 jaar totaaloplossingen voor veilige en intelligente gebouwen.
PCS is uitgegroeid tot een allround specialist in de meet-, regel- en besturingstechniek, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

 

Bij vragen kun je contact opnemen met mevr. Jessica de Zeeuw

Persy Control Services B.V.
t.a.v. Mevr. J. de Zeeuw
JessicadZ@PCS-gebouwautomatisering.nl
Telefoon 088 – 500 1200
Daltonstraat 12
3335 LR Zwijndrecht

 

Solliciteer direct via onderstaande formulier

 

    Verwerking van persoonsgegevens zal volgens onze privacy statement plaatsvinden.
    De privacy statement kan men inzien in de voet van de webpagina.