(Lead) Project Engineer  | Smart buildings vestiging Zwijndrecht – Maastricht

Heb jij die allesomvattende kijk op techniek en weet jij specificaties en verwachtingen om te zetten in een innovatief en technisch ontwerp in de innoverende en dynamische wereld van gebouwautomatisering?

Introductie

Smart buildings zijn booming. Steeds meer eigenaren en beheerders zien in dat technologieën zoals IOT, AI en Data Analytics gebouwen écht slimmer, veiliger en duurzamer kunnen maken. Wegens uitbreiding zijn we bij PCS opzoek naar een nieuwe  collega met drive die ondersteuning kan bieden aan onze projectgroep, in west of zuid Nederland, bij de engineering van van Gebouwautomatisering/HVAC producten en IOT-systemen.

Over de functie:

Project Engineer | Smart buildings


Als Project Engineer  ben jij verantwoordelijk voor de project engineering van Gebouwautomatisering/HVAC producten en IOT-systemen (veldapparatuur / regelaars en management en indoor positioning systemen). Je werkt nauw samen met je teamleden Service Engineers/Projectleider/ Project Manager en zorgt voor een gedegen ontwerp en de afstemming met opdrachtgever/ eindgebruiker en onderaannemers.

Daarnaast ondersteun je de project managers met het maken van planningen en adviezen en werk je nauw samen met je collega’s van de software en sales afdeling. In deze veelzijdige functie draagt je samen met je collega’s zorg voor het ontwerpen, documenteren en coördineren  van meet- en regeltechnische projecten voor complexe HVAC installaties (klimaatregelingen).

Over PCS

PCS is toonaangevend in de markt en dat is te zien aan onze opdrachtgevers. Aansprekende merken zoals Booking.com, Grolsch, ESA en AkzoNobel vertrouwen ons het beheer van hun kantoren toe. Naast de zakelijke kantoormarkt vind je de oplossingen van PCS ook in ziekenhuizen, laboratoria, datacenters, universiteiten en overheidsgebouwen.

Elk van deze markten heeft een eigen dynamiek en per opdrachtgever verschillen de vereisten. De projectbudgetten variëren van enkele tienduizenden euro’s tot meerdere miljoenen.

Je bent werkzaam op onze vestiging in Zwijndrecht of Maastricht maar zal ook regelmatig op locatie bij klanten/ eindgebruikers zijn. De functie is afwisselend en biedt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Als organisatie investeren we in je en zien graag dat je doorgroeit, mocht je die ambitie hebben.

Wat worden jouw taken en verantwoordelijkheden?

● Meewerken aan bijzondere projecten
● Initiëren en uitwerken van technische concepten op diverse gebieden
● Het opstellen van een regeltechnische omschrijving (RTO)
● Werkvoorbereiding inzake het aanleveren van gegevens en materialen
● Advies uitbrengen Intern/Extern
● Meewerken aan offertes
● Je werkt nauw samen met de projectleider. Daarnaast werk je in een team met gelijkgestemde specialisten en werk je functioneel gezien onder de projectleider.

 

Wat bieden we:

● Een goed salaris in lijn met ervaring en opleiding
● Laptop en een mobiele telefoon van de zaak
● 37 vakantiedagen en goede pensioenregeling
● Afwisselende en verantwoordelijke werkzaamheden
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en reële doorgroeimogelijkheden
● Mogelijkheid tot flexibel werken
● Een vitaliteits- en opleidingsbudget
● Mogelijkheid tot het volgen van interne/externe opleidingen

 

Wat vragen we:

● Je bent een team speler met feeling voor  Gebouwentechniek en kennis van meet & regeltechniek
● Een technische opleiding afgerond op minimaal mbo-niveau, bijvoorbeeld in de richting mechatronica, besturingstechniek of werktuigbouwkunde
● Goede kennis van elektrotechnische en/of werktuigbouwkundige installaties en meet-en regeltechniek, verkregen door opleidingen zoals MRK-A/C,  KLI-A/C  of TVVL
● Ervaring in meet en regeltechniek
● Je bent creatief, zelfstandig en ondernemend
● Brede interesse in techniek
● Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 

Over PCS

Bij PCS werken we aan de smart buildings van morgen. Als technologiepartner, dienstverlener en systeemintegrator biedt PCS al 20 jaar totaaloplossingen voor veilige en intelligente gebouwen. PCS is uitgegroeid tot een allround specialist in de meet-, regel- en besturingstechniek, die alle vraagstukken op het gebied van techniek in en om gebouwen oplost.

Bij vragen kun je contact opnemen met mevr. de Zeeuw

Persy Control Services B.V.
t.a.v. Mevr. J.de Zeeuw
JessicadZ@PCS-gebouwautomatisering.nl
Telefoon 088 – 500 1200
Daltonstraat 12
3335 LR Zwijndrecht

 

Solliciteer direct via onderstaand formulier

    Verwerking van persoonsgegevens zal volgens onze privacy statement plaatsvinden.
    De privacy statement kan men inzien in de voet van de webpagina.