Allround in efficiency

PCS is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een allround meet- en regeltechnisch specialist.Een complete dienstverlener die, voor elk actueel vraagstuk een passende totaaloplossing kan bieden.

Als best gekwalificeerde partner van Siemens bieden wij tevens projecten aan met de innovatieve producten van Loytec en SAIA-Burgess.
Naast Buildings Automatation producten beidt dochterbedrijf IQPS Smart Building en cloud diensten.
Dankzij onze vakdisciplines meet-, regel- en besturingstechniek / ICT- en service en onderhoud zijn we vandaag de dag een krachtige en innovatieve organisatie die actief is in de zorg, onderwijs, farmacie, musea, utiliteitprojecten en industrie.

Met goed opgeleide medewerkers is ons werkgebied Nederland en België met vestigingen in Zwijndrecht, Leek en Maastricht. Onze veelzijdige dienstverlening stelt ons in staat snel en efficiënt te schakelen. Maar het zijn vooral onze vakmanschap en betrokkenheid die ons groot hebben gemaakt. Ondanks onze professionaliteit en bedrijfsomvang vinden we een goed persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk, zodat we in samenspraak uw persoonlijke wensen kunnen vertalen in efficiënte en duurzame oplossingen.

De organisatie kent drie pijlers.

  • De projecten organisatie voor de uitvoering van projecten: van advies en realisatie tot oplevering.
  • De serviceorganisatie biedt producten en concepten die zich richten op continuïteit van systemen onder de best mogelijke condities. Maar vooral ook op het genereren van informatie waarmee u en wij de prestatie/ efficiency van installaties kunnen verbeteren.
  • Het kenniscentrum: het vakinhoudelijke hart van het bedrijf voor de realisatie van systeemintegraties, in en externe trainingen,ondersteuning, research en kennisuitwisseling.

PCS is VCA gecertificeerd en wij voeren duurzaamheidsprincipes hoog in ons vaandel. Zo garanderen we de maximale Total Benefits of Ownership, door lagere kosten, hogere kwaliteit en betere gebouwinformatie.