Onze website is momenteel nog onder constructie

pcs-gebouw-automatisering

WEGENS ONZE GROEI ZIJN WE OP ZOEK NAAR ENTHOUSIASTE COLLEGA'S !

PCS Automation

Dé specialist in utilitaire automatisering

Uw ontzorging in de realisatie en beheer van utilitaire, gebouwgebonden vraagstukken

Utilitaire automatisering, vaak ook onvolledig betiteld als gebouwenautomatisering, streeft naar het bedrijven en beheersen van technische installaties, ongeacht de bedrijfstakken waaraan deze ten dienste staan. PCS adviseert, realiseert, onderhoudt en beheert sinds 1999 deze automatiseringssystemen in marktsegmenten als het onderwijs, de farmacie, zorg (curatief en langdurig), industrie, ruimtevaart, water- en energiesector.

PCS is uw innovatieve partner in het automatiseren van werktuigbouwkundige, elektrotechnische en (centrale) energetische installaties. 

Nieuws

Wij verzorgen op maat gemaakte trainingen voor systeemgebruikers, beheerders en technici.

Onze werkvelden

Onze diensten

Advies

Alvorens het project start, kunnen onze sr. engineers met u meedenken en u adviseren over de meest duurzame en innovatieve technische oplossingen. Onze technisch specialisten staan voor u ter beschikking tijdens elke fase van het project. Van systeemconcept, integratievraagstukken, fabricage van de regelpanelen, realisatie tot en met het onderhoud, beheer en service. In exploitatiefase helpen we u verder met procesoptimalisatie.

Uw specifieke wensen zetten we om in een nieuwe ontwikkeling. Dit doen wij effectief en kostenefficiënt. Ons streven is om de bedrijfsvoering te optimaliseren, processen efficiënter in te richten, kosten te besparen, flexibiliteit en schaalbaarheid te garanderen.

Training

Voor gebruikers, beheerders, technici en management verzorgen wij graag om maat gemaakte training. Hiermee realiseren wij een voor u een zo perfect mogelijk kennisresultaat. Onze specialisten zijn beschikbaar om u te laten voldoen aan uw continuïteitseisen.

Service en onderhoud

Wij zijn u graag van dienst.
Onderhoud is de verzameling van activiteiten met als doel het in meest optimale conditie bedrijven en houden van de meet- & regeltechnische installatie en alle aanverwanten zoals, regelkasten, software, veldapparatuur en koppelingen.

Onze OBS-afdeling controleert, bewaakt en verzorgt de nodigde ondersteuning bij storingen 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Support nodig? Wij kunnen u van dienst zijn. Klik op de knop hieronder om Teamviewer te installeren.

Onze klanten

2560px-Booking.com_logo.svg
20190709-506412242-logo-Ziekenhuis-zonder-motto-fc-jpg
Akzonobel-Logo
Astellas_logo.svg
Dijklander logo
ESA_logo_2020_Deep-1024x643
Gemeente-Alphen-logo_Tekengebied-1-2
GSF
Johnson-Johnson-Logo
kvl
logo (2)
logo-catharina-ziekenhuis-200x200
logo-new
mumc_logo_web1200_0
opengraph-Media-Park-Hilversum
rugr_logonl_rood_rgb
umcg-logo-rm
uu-logo-nl-geenwitruimte
VU_logo_RGB-01
zuyderland_A_RGB-kleur_og_image

PCS, meer dan gebouwautomatisering alleen